Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мисля, че вече отоговорих на този въпрос.
    ex - 147 16v multijet

Comment

• За съжаление не съм аз. Изпратих хора да я гледат и днес мислех да ходя да я взимам, но вчера се обаждах и ми казаха , че е продадена. Някой от тук ме изпревари..... май не трябваше да коментирам, че ще я взимам

Comment

• Нищо де - не е била твойта кола!
        Ще намериш по-хубава
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nikk Покажи съобщение
          За съжаление не съм аз. Изпратих хора да я гледат и днес мислех да ходя да я взимам, но вчера се обаждах и ми казаха , че е продадена. Някой от тук ме изпревари..... май не трябваше да коментирам, че ще я взимам
          никога не трябва да те е яд , че не си взел еди коя си кола. после четеш от форумите - баа тая кочина сгъна еди кво си, как да оправя еди кво си щото не ми работи...

продължавай да търсиш, твоята е някъде там
          Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

• Онази Плевенската бях изпратил двама човека да я гледат и двамата казаха, че е перфектна...но аз си бях решил, че ми е рано за автомат пък и 1,9 което ми се струва слабичко за това купе...тогава още се колебаех и се надявах да ми кажат нещо за което да се хвана но уви...
            Alfa 159 2,4 JTDm Q4
            ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
            ex Alfa 156 1,9 JTD
            ex Alfa 75 1,8

Comment

• И на мен човека който я гледа ми каза, че е добра. А и беше единствената 2009.

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                Не знам, аз ЕГР със софтуер НЕ МОГА да определя , в какво състояние е.

Ако ми схващаш тънкия намек

Аз и на корекцията не вярвам, но да приемем, че има проблем там. Но при 2.4 на загрял мотор не е тя причината да не върви колата.
                Аз пък съм готов да се хвана на бас,че колата има проблем с пеперудките !!!!!
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• To e следствие на ЕГР-а
                  ex - 147 16v multijet

Comment

• Някой нещо за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7o5xo7#contact или за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=7o5xo7
                    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Тази в Иво ауто ми е сравнително близо. Мога да мина да й хвърля един поглед утре, ако искаш?
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                      ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                        Колега, следи постовете.
                        По назад е коментирано.
                        Alfa Romeo 159 JTDm
                        Alfa Romeo 155 TS

Comment

• Ба.. Аз уж всеки ден гледам, пък съм изпуснал нещо..
                          EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                          EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                          NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                            Ба.. Аз уж всеки ден гледам, пък съм изпуснал нещо..
                            Тая в Княжево я огледах малко след като я докараха.
                            Външно няма забележки. Вътре по волана (алуминия и не само) има драскотини. По подлакътника леки забележки. Алуминия не е от тоя дето е релефен а е гладък и това не ме кефи. Цвета е много як. Иначе технически нищо не мога да кажа. Не съм я карал а и не разбирам

Comment

• И аз гледах тази в Иво Ауто, ама изобщо не ми хареса!
                              Вътре направо си е амортизирана
                              Отвън си личи пребоядисвано, фуги, чудесии....
                              sigpic

Comment

• Абе,вие какво искате от 8-9 годиши коли,да са като нови,да не са боядисвани никога,вътре да са като нови,ако може да са на 120 хкм. и да са по 6-7 боня.......
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X